Over ons

Petshuis is dé dierenwinkel van Nederland en altijd 24 uur online open voor u. Wij hebben talloze dierenartikelen in onze webshop. Petshuis heeft voor ieder huisdier een oplossing. Je vindt online een ruim overzicht van al onze producten en de bijbehorende contactgegevens en leveringen. In combinatie met onze online assortimenten en service zijn we altijd dichtbij voor al je producten en het beste advies!

De webshop van Petshuis

Op petshuis.nl vind je onze webshop en kun je terecht voor advies en informatie over de producten die je bij ons kunt vinden. We proberen je hier zo goed mogelijk te informeren, heeft u vragen mail ons. Je kunt alle producten direct online bestellen, om deze vervolgens bij je thuis te laten bezorgen. Verzending is vanaf € 29.- gratis. Je kunt er ook voor kiezen om je bestelling te laten bezorgen in één van onze ophaal punten;

Petshuis heeft een compleet assortiment

Bij de samenstelling van de producten letten wij op de compleetheid, exclusiviteit en kwaliteit van het assortiment. Bij ons vind je de beste en gezondste producten voor jouw huisdier.

Betrouwbare service
Wij staan voor service, deskundigheid en oprechte liefde voor dieren. Onze dierkennis is van het hoogste niveau en wij streven naar gezon de en blije huisdieren. Over ons petshuis de online dierenwinkel.

Petshuis de juiste keuze!

Petshuis online dierenwinkel staat voor service en professionaliteit. Als dierliefhebber kun je hier alles vinden voor jouw huisdier. Onze medewerkers doen er alles aan om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn. Ze staan met raad en daad klaar om jou het beste advies te geven. Het complete assortiment en de verschillende leuke activiteiten zorgen ervoor dat een bezoek aan de online winkel een ultieme belevenis is voor jou en jouw huisdier.

Over ons Petshuis Klantgemak 

Bij petshuis denken we vanuit de behoefte van de klant. Ondanks dat we altijd bezig zijn met de laagste prijs garantie, investeren we bewust in het online gemak van onze bezoekers. 

Ook de opbouw van het assortiment met de bijbehorende informatie is afgestemd op jouw behoeftes. Verder kan je op elk moment met vragen terecht bij ons, mail gerust naar info@petshuis.nl . Deze vakmensen helpen je ook graag met het kiezen tussen vergelijkbare producten. Met onze jarenlange ervaring hebben we alvast een selectie gemaakt uit kwalitatieve producten tegen een voordelige prijs. 

Online wordt er veel aandacht besteed aan klantgemak. Er is overzichtelijke winkelinformatie beschikbaar, in de webshop is er een duidelijke navigatie en in de uitgebreide veelgestelde vragen vind je alle antwoorden die je zoekt. Staat jouw vraag er toch niet tussen? Dan helpt de klantenservice  je graag verder. 

petshuis online dierenwinkel
over ons petshuis